Så går de igen

Man hopar och ror,man hoppar av och an och vet inte vad man skall göra... Nu är jag kanske tillbaka här?! Vi får se vad som händer. Gäller det att överge den döende bloggportalen och komma tillbaka hit trots att det är lite småjobbigt att blogga från iPhone och iPad men men... Trots att jag hade en wordpress App på telefonen så slutade jag ju blogga då papper.fi porten börjde dö... Vi får se vad som händer nu!
27.02.2012 kl. 21:00

LOTTA (och alla andra) SE HIT

Eftersom den enda jag vet att faktiskt läser min blogg är Lotta så är detta inlägg riktat speciellt till dej (men även en och annan "dårboll" som av misstag klickat in sig hit)!

Du vet hur lat jag är med att uppdatera, och oftast skyller jag det på att det är så jobbigt att uppdatera bloggen via telefonen eftersom safari och ratata.fi tyvärr inte tycker om varandra. Nu har jag alltså bestämt mej för att ge papper.fi och WordPress en chans (deras iPhone app verkar helt sanslöst bra ;D)

Om DU alltså vill veta hur det går för mej just nu är det bara att klicka in sig HÄR eller på denhär länken och så kommer ni ju ihåg att uppdatera era bokmärken till marina.papper.fi

Denhär bloggen kommer jag nog inte att radera, åtminstone inte ennu... Vi får se hur det artar sig, om papper.fi är så bra som det känns nu eller om jag borde krypa till korset och komma tillbaka till ratata.fi

//Marina

kom ihåg: marina.papper.fi
16.11.2011 kl. 19:16

grön-gul-röd

Nu drar tre gröna tjejer iväg till Apan för lite dansadansa ;)

10.11.2011 kl. 23:04

Punktering

Tydligen kan man få punktering i Åbo också, fråga fast Helena!
31.10.2011 kl. 12:09

MorotssemlorHard core hemmafru varning på G här i min lilla etta. Den hemlagade müslin står i sin burk i skåpet, de nygräddade morotssemlorna kom just ut ur ugnen och jag är bara en promenad till mjölkbutiken ifrån att laga makaronilåda.
29.10.2011 kl. 14:57

Blogga eller inte blogga

Med jämna mellanrum ställs jag inför situationer då jag funderar hur mycket man egentligen borde skriva ut på internet om sitt liv.

Igår kväll reagerade jag på att en bekant, lagt upp ett foto på Facebook med bildtexten "en bulle i ugnen". Ja bilden bestod av en ensam bulle i en ugn. Jag visste inte hur jag skulle förhålla mej till bilden. Var det en rolig grej att skapa en ordagrann bild av ett uttryck som betyder något så annat, eller var hon falktskt gravid?

Idag hade hon lagt upp en bild från deras första ultraljud. Hon är gravid i 9:onde veckan och hon berättar det på Facebook åt alla. Nu vet jag om hennes graviditet, trots att vi inte träffats på åtminstone 4år.

Ibland borde man kanske fundera på vad man sätter ut på internet, i vilket skede man gör det och hur man gör det!
20.10.2011 kl. 15:30

Häsningar från Ervelä!

För en gångs skull en munter tågförare! Tåget må vara försenat och hamna stanna mitt i Ervelä, mitt i ingenstans, men positiv var han för det...

ps. vilken överraskning att jag sitter på tåget igen...
20.10.2011 kl. 14:53

Åka tåg bloggen

Jag sitter på ett tåg, i tåget finns det gratis wlan, jag utnyttjar den friskt, snart är jag framme i Åbo, och minnena från äventyren i Toijala är ett minne blott...
16.10.2011 kl. 16:20

Välkommen hem käre syster!

Min bror va måttligt imponerad över att jag kom hem på fredagen. Han störtade ut i tamburen och sade: "Vad gör du här?"

Annars kanske det var helt trevligt, men varje gång jag kommer hem betyder det att någon låtsas bo i mitt rum vilket gör att han inte kan flytta in dit istället för mej, då det är ett SÅÅÅ mycket bättre rum än hans...

Påpekas bör dock att vi "planerade" vidare på vad vi skall hitta på då han kommer till Åbo och hälsar på sin storasyster.

Vi skall hyra en VHS-spelare och en VHS-film, och så skall jag köpa en pulka.

Det var vad vår pappa gjorde då hans lillebror kom och hälsade på i studiestaden...
25.09.2011 kl. 22:44

att vara eller inte vara, det är frågan...

Först funderade jag allvarligt hur jag skulle få ekonomin att gå ihop, att leva på studiestöd och allt det där. Nu har jag jobb var och varannan vecka.

När ska jag hinna bara vara ett vslut i Åbo nästa gång?!

Alla ni vänliga själar som någon gång i framtiden planerar på att citera detta då jag klagar på tristess och brist på jobb, ni behöver ju kanske inte göra de! T.o.m jag inser att den dagen kommer då pengarna trytit och det inte finns NÅGONTING att göra i Åbo...
25.09.2011 kl. 22:39

Esbo-Åbo

Efter några springsteg på perrongen kom jag in i rätt vagn för att hänga upp min cykel.

Klockan var 21.21 då tåget rullade iväg från tågstationen. Kl. 23.00 är tåget framme i Åbo, och det ser ut som om det för första gången skulle vara framme i tid!

Ack denna lycka då jag vet att jag kan cykla till Ryskan i Arken i morgon på morgonen ;D
25.09.2011 kl. 22:20

kondoleansbok

Jag skrev i din kondoleansbok

Sidan räckte inte till för att säga det jag ville säga

Du var en alldeles för bra, snäll, vänlig och glad person för att gå bort

Ditt uppdrag på jorden var inte klart

Du var bara nitton år
16.09.2011 kl. 22:48

Till dej

Du gick mitt i predikan...


16.09.2011 kl. 05:31

Du var för ung för att dö

Vi skulle träffas, vi skulle umgås, vi skulle...

Jag sitter här, och stirrar på din facebook sida. Sakta men säkert fylls din wall av anteckningar. En efter en uttrycker de sina kondoleanser. Jag går igenom bilderna de lagt upp på dej, bilder de taggat, bilder till ditt minne. Jag kan inte skriva på din wall! Jag kan inte skriva på din wall, för du är död. Du ska inte vara död! Du skall leva, du ska vara här!

Jag kan inte skriva på din wall, för du är död. Din skola ska vara i det lilla gamla huset bredvid min skola i det stora vita huset. Din röst skulle höras. Vi skulle argumentera, diskutera och fundera. Din stämma skulle höras i kören, din röst skulle höras i salen. Ditt huvud skulle synas ovanför alla andras. Ditt leende skulle bli till en dyster min och åter till ett leende.

Jag kan inte skriva på din wall, för du är död. Jag kan inte finna några ord som går att skriva på din wall. Jag skulle så gärna villa säga hejdå men jag kan inte, det går inte, du finns inte.

Jag kan inte skriva på din wall, för du är död. Jag kan inte återuppliva dej. Du kan inte uppstå på den tredje dagen, då kan inte återvända till jordelivet. Jag kan inte ändra på det faktum att du är död.

Det jag allra helst vill är att din flickvän och din familj hade fått säga hejdå!
16.09.2011 kl. 04:31

Vem dödar änglar?

Änglar kan inte dö

Ingen kan döda en Ängel

Änglar lever för evigt


NI HAR FEL, NI HAR FEL, NI HAR FEL!

Änglar lever inte alls för evigt, Ängar kan visst också dö, men inte ens Han som kan döda allt borde få döda en Ängel. En Ängel finns till för att leva. En Ängel finns till för att vara med oss.

Änglar skall inte dö, Änglar kan inte dö, Änglar får inte dö!

Du var en ängel!

Du skulle leva för evigt!

Du skulle inte dö!
16.09.2011 kl. 04:24
Änglar skall leva för evigt Änglar skall inte dö Ingen skall döda en Ängel Änglar skall leva för evigt

Senaste kommentarer

05.01, 17:53LOTTA (och alla andra) SE HIT av http://nilssonpettersson.blogg.se
11.11, 17:03Morotssemlor av Linn
01.11, 14:05Morotssemlor av Lotta
23.10, 14:19Blogga eller inte blogga av Tuuli
20.10, 23:27Blogga eller inte blogga av memmas.ratata.fi